1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Page cloning problem

Discussion in 'Exploitation' started by side, Mar 21, 2013.

  1. side

    side Member

    Joined:
    Mar 18, 2013
    Messages:
    37
    Likes Received:
    4
    Hi.i get in se-toolkit and i select the page cloning (numbers : 1,2,3,2 )
    i type my IP
    i type www.facebook.com
    i press enter
    and the terminal is waiting at this point -->
    [*] Social-Engineer Toolkit Credential Harvester Attack
    [*] Credential Harvester is running on port 80
    [*] Information will be displayed to you as it arrives below:

    i type the fake link in MY browser and it says that cant connect-page not found etc...why :)
     
    #1
  2. side

    side Member

    Joined:
    Mar 18, 2013
    Messages:
    37
    Likes Received:
    4
    i just had to open the 80 port from inside modem :)
     
    #2
    Jaiirzaaoo likes this.
  3. DarkSolo

    DarkSolo Staff Member

    Joined:
    Mar 14, 2013
    Messages:
    205
    Likes Received:
    49
    #3
  4. side

    side Member

    Joined:
    Mar 18, 2013
    Messages:
    37
    Likes Received:
    4
    i told u my problem :) now its ok
     
    #4
  5. Jaiirzaaoo

    Jaiirzaaoo New Member

    Joined:
    Mar 26, 2013
    Messages:
    8
    Likes Received:
    1
    taking advantage with this topic i want to know why when acess the fake website still request login of my modem?
     
    #5
  6. bokepfr

    bokepfr Member

    Joined:
    Mar 14, 2018
    Messages:
    128
    Likes Received:
    0
    terima kasih untuk posting
     
    #6

Share This Page